Wilt u een nieuwe droger kopen en bent u op zoek naar een AEG, Bosch, Siemens, Miele of Zanussi? Bij EP:Robben hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste drogers. Op basis van uw gezinssituatie kunt u bij ons de beste droger kiezen, zoals warmtepompdrogers, condensdrogers of afvoerdrogers, maar ook op vulgewicht van 7 kg, 8 kg en 9 kg. Woont u in de omgeving van Udenhout, Berkel Enschot, Biezenmortel, Oisterwijk, Loon op Zand of Tilburg en heeft u behoefte aan deskundig advies bij uw aankoop van een droger? Bij EP:Robben in Udenhout garanderen wij u dat u altijd de juiste keuze maakt. Wij geven u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie.

Warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger?

  • De warmtepompdroger is de meest energiezuinige droger. Sommige modellen warmtepompdrogers zijn tot wel 60% zuiniger dan energieklasse A. Een warmtepompdroger is energiezuiniger doordat de warme lucht die de trommel ingeblazen wordt, hergebruikt wordt door de ingebouwde warmtepomp. Hoe vaker u de droger gebruikt, hoe rendabeler het is om te kiezen voor een warmtepompdroger. Lees hier alles over warmtepompdrogers.
  • Bij een condensdroger wordt de vochtige lucht opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd dient te worden. Het is ook mogelijk om het condenswater via de waterafvoerpijp af te voeren, waar ook de wasmachine op aangesloten kan zijn. Het voordeel van de condensdroger is dat u hem op elke gewenste plek kunt plaatsten doordat u geen afvoer naar buiten nodig heeft.
  • Voor het type afvoerdroger is een opening naar buiten nodig om de vochtige lucht af te voeren. De slang naar buiten laten hangen, zoals u wellicht wel eens heeft gezien, is niet zoals het hoort. Er zijn speciale roosters nodig waarmee de droger op de juiste manier geïnstalleerd kan worden. Luchtafvoerdrogers zijn in de regel energiezuiniger dan condensdrogers.

Wasdroger bezorgen & aansluiten

Heeft u een nieuwe wasdroger nodig en wilt u deze door ons laten bezorgen? Bij EP:Robben kunt u kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice wordt uw wasdroger tot aan de eerste drempel geleverd en uw oude droger wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel.

Complete bezorgservice

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw nieuwe wasdroger door ons te laten bezorgen, plaatsen en monteren. EP:Robben is dé specialist om nieuwe apparaten vakkundig in uw keuken te plaatsen. Hierbij geldt tot en met de 2e verdieping indien er geen lift aanwezig is. Uiteraard wordt uw wasdroger netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij uw apparaat aan op het bestaande stopcontact en aan- en afvoer. Hierna laten wij u graag zien hoe de wasdroger werkt en geven wij u een korte demonstratie. Indien gewenst nemen wij het verpakkingsmateriaal en uw oude wasdroger gratis mee retour. Ook kunt u er nog voor kiezen om gebruik te maken van onze extra services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang.