Wasmachine kopen Udenhout

Tegenwoordig is het aanbod van wasmachines erg breed. Er zijn namelijk verschillende soorten wasmachines, zoals voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties. Maar hoe bepaalt u nu welke wasmachine het beste bij u past? De meest voorkomende wasmachines van onder andere de merken Bosch, AEG, Siemens, Miele, Samsung, Zanussi, Indesit, Beko en Whirlpool kunt u bij ons online vinden. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij ons in de winkel juist een uitgebalanceerd assortiment met een heldere prijs en een uitstekende service.

Onze witgoedspecialisten demonstreren u graag de mogelijkheden, zodat u vanuit persoonlijk advies de juiste keuze maakt dat past binnen uw situatie. Ook adviseren wij u natuurlijk graag over hoe u uw wasmachine kunt schoonmaken en reinigen. U kunt meer informatie over het kopen van een wasmachine vinden op onze wasmachine adviespagina.

Wasmachine bezorgen en aansluiten

Heeft u een wasmachine bij ons gekocht? Dan bezorgen wij de wasmachine gratis tot aan de drempel. Wij bezorgen uw nieuwe wasmachine graag bij u thuis op een moment dat het u het beste uitkomt. Daarnaast is het ook mogelijk om de wasmachine af te leveren op de plaats waar u het wilt hebben, desgewenst kunnen wij het product natuurlijk ook voor u aansluiten en de oude wasmachine mee retour nemen. Meer informatie over de EP:Bezorgservice.

Bekijk onze wasmachines: